/ Obligimi ynë është që në kohë, në mënyrë të shpejt dhe kualitative të bëhet kryerja e formaliteteve doganore, me qëllim që klientët tanë sa më shpejtë ta ken në dispozicion mallin e tyre..
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

“Nasa Shped” Sh.p.k

Adresa : Dardania B9/4 LIC Prishtine
Tel. +383 (0)38 55 30 56
Fax. +383 (0)38 55 33 64
Mob. +383 (0)44/ 501 856, +386 (0)49/501 856
E-mail: nasashped@gmail.com;
nasashped@yahoo.com;
info@nasashped.com

Dergo Mezazhin nga ketu

Për çdo ndihme qe ju nevojitet per dokumentacione doganore mund te na dërgoni meazhin nga ketu dhe ne do ju përgjigjemi

* Please Fill Required Fields *
img

Zyre

+383 (0)38 55 30 56

Orari i Punës

E Hene - Premte: 8:00 - 17:00
Shtunën: 9:00 - 16:00
Djelle: Pushime

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  “Nasa Shped” Sh.p.k

  Adresa : Dardania B9/4 LIC Prishtine
  Tel. +383 (0)38 55 30 56
  Fax. +383 (0)38 55 33 64
  Mob. +383 (0)44/ 501 856, +386 (0)49/501 856
  E-mail: nasashped@gmail.com;
  nasashped@yahoo.com;
  info@nasashped.com

  Dergo Mezazhin nga ketu

  Për çdo ndihme qe ju nevojitet per dokumentacione doganore mund te na dërgoni meazhin nga ketu dhe ne do ju përgjigjemi

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Zyre

  +383 (0)38 55 30 56

  Orari i Punës

  E Hene - Premte: 8:00 - 17:00
  Shtunën: 9:00 - 16:00
  Djelle: Pushime

  Blog Post Title

  Uncategorized / April 3, 2019

  What goes into a blog post? Helpful, industry-specific content that: 1) gives readers a useful takeaway, and 2) shows you’re an industry expert.

  Use your company’s blog posts to opine on current industry topics, humanize your company, and show how your products and services can help people.

  One Comment

  • Mr WordPress June 18, 2010 Reply

   Hi, this is a comment.
   To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

  Leave a reply

  To Top