/ Obligimi ynë është që në kohë, në mënyrë të shpejt dhe kualitative të bëhet kryerja e formaliteteve doganore, me qëllim që klientët tanë sa më shpejtë ta ken në dispozicion mallin e tyre..
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

“Nasa Shped” Sh.p.k

Adresa : Dardania B9/4 LIC Prishtine
Tel. +383 (0)38 55 30 56
Fax. +383 (0)38 55 33 64
Mob. +383 (0)44/ 501 856, +386 (0)49/501 856
E-mail: nasashped@gmail.com;
nasashped@yahoo.com;
info@nasashped.com

Dergo Mezazhin nga ketu

Për çdo ndihme qe ju nevojitet per dokumentacione doganore mund te na dërgoni meazhin nga ketu dhe ne do ju përgjigjemi

* Please Fill Required Fields *
img

Zyre

+383 (0)38 55 30 56

Orari i Punës

E Hene - Premte: 8:00 - 17:00
Shtunën: 9:00 - 16:00
Djelle: Pushime

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  “Nasa Shped” Sh.p.k

  Adresa : Dardania B9/4 LIC Prishtine
  Tel. +383 (0)38 55 30 56
  Fax. +383 (0)38 55 33 64
  Mob. +383 (0)44/ 501 856, +386 (0)49/501 856
  E-mail: nasashped@gmail.com;
  nasashped@yahoo.com;
  info@nasashped.com

  Dergo Mezazhin nga ketu

  Për çdo ndihme qe ju nevojitet per dokumentacione doganore mund te na dërgoni meazhin nga ketu dhe ne do ju përgjigjemi

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Zyre

  +383 (0)38 55 30 56

  Orari i Punës

  E Hene - Premte: 8:00 - 17:00
  Shtunën: 9:00 - 16:00
  Djelle: Pushime

  Kontakti

  Mund te na kontaktoni edhe në rrjetet Sociale si facebook, twiter, instagram per gjitha risit e kompanis

  Kontakti

  • +383 (0)38 55 30 56
  • +383 (0)38 55 33 64
  • Adresa : Dardania B9/4 LIC Prishtine
  To Top