/ Obligimi ynë është që në kohë, në mënyrë të shpejt dhe kualitative të bëhet kryerja e formaliteteve doganore, me qëllim që klientët tanë sa më shpejtë ta ken në dispozicion mallin e tyre..
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

“Nasa Shped” Sh.p.k

Adresa : Dardania B9/4 LIC Prishtine
Tel. +383 (0)38 55 30 56
Fax. +383 (0)38 55 33 64
Mob. +383 (0)44/ 501 856, +386 (0)49/501 856
E-mail: nasashped@gmail.com;
nasashped@yahoo.com;
info@nasashped.com

Dergo Mezazhin nga ketu

Për çdo ndihme qe ju nevojitet per dokumentacione doganore mund te na dërgoni meazhin nga ketu dhe ne do ju përgjigjemi

* Please Fill Required Fields *
img

Zyre

+383 (0)38 55 30 56

Orari i Punës

E Hene - Premte: 8:00 - 17:00
Shtunën: 9:00 - 16:00
Djelle: Pushime

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  “Nasa Shped” Sh.p.k

  Adresa : Dardania B9/4 LIC Prishtine
  Tel. +383 (0)38 55 30 56
  Fax. +383 (0)38 55 33 64
  Mob. +383 (0)44/ 501 856, +386 (0)49/501 856
  E-mail: nasashped@gmail.com;
  nasashped@yahoo.com;
  info@nasashped.com

  Dergo Mezazhin nga ketu

  Për çdo ndihme qe ju nevojitet per dokumentacione doganore mund te na dërgoni meazhin nga ketu dhe ne do ju përgjigjemi

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Zyre

  +383 (0)38 55 30 56

  Orari i Punës

  E Hene - Premte: 8:00 - 17:00
  Shtunën: 9:00 - 16:00
  Djelle: Pushime

  Pikat Doganuse

  Pikat Doganuse

  • PRISHTINE - ZYRA QENDRORE

   PRISHTINE - ZYRA QENDRORE Adresa : Dardania B9/4 LIC Prishtine
   Tel. +383 (0)38 55 30 56
   Fax. +383 (0)38 55 33 64
   Mob. +383 (0)44/ 501 856, +386 (0)49/501 856
   E-mail: nasashped@gmail.com ; nasashped@yahoo.com ; info@nasashped.com

   svg
  • ZBD PRISHTINE

   Tel: +383 (0) 45 659 695
   Tel: +383 (0) 45 585 600
   Tel: +383 (0) 45 536 396
   E-mail: nasashped@gmail.com ; nasashped@yahoo.com; info@nasashped.com

   svg
  • ZBD PRISHTINE 3

   ZBD PRISHTINE 3 Tel: +383 (0) 45 538 533
   E-mail: nasashped@gmail.com ; nasashped@yahoo.com; info@nasashped.com .

   svg
  • ZBD INTEREVROPA

   Tel: +383 (0) 45 500 544
   E-mail: nasashped@gmail.com ; nasashped@yahoo.com; info@nasashped.com

   svg
  • ZBD MERDARE

   Tel: +383 (0) 45 500 544
   E-mail: nasashped@gmail.com ; nasashped@yahoo.com; info@nasashped.com

   svg
  • ZBD AEROPORT

   Tel: +383 (0) 45 593 444
   Tel: +383 (0) 45 636 632
   E-mail: nasashped@gmail.com ; nasashped@yahoo.com; info@nasashped.com

   svg
  • ZBD PRIZREN

   Tel: +383 (0) 45 538 533
   E-mail: nasashped@gmail.com ; nasashped@yahoo.com ; info@nasashped.com

   svg
  • ZBD HANI I ELEZIT

   Tel: +383 (0) 45 625 425
   E-mail: nasashped@gmail.com ; nasashped@yahoo.com; info@nasashped.com

   svg
  • ZBD MITROVICË

   Tel: +383 (0) 44/ 501 856
   Tel: +386 (0)49/501 856
   E-mail: nasashped@gmail.com ; nasashped@yahoo.com; info@nasashped.com

   svg
  • ZBD DHEU I BARDHE

   Tel: + 383 45 507 527
   E-mail: nasashped@gmail.com ; nasashped@yahoo.com ; info@nasashped.com

   svg

  Mund të ne ndiqni...

  edhe në rrjetet Sociale si facebook, twiter, instagram per gjitha risit e kompanis

  Për çdo pytje që keni ne lidhje me doganimin dhe Zhdoganimin e mallrave si dhe transportin mundë të na kontaktoni ne numrat tonë te telefonit ose te vini në zyret tona

  +381 (0)38 55 30 56

  svg
  To Top